Elisa Alabern Pascual

Directora de L’àmbit, llicenciada en psicologia per la Universitat de Barcelona, postgraduada en neurorehabilitació per la Universitat Autònoma de Barcelona, Postgraduada en Hipnosi Clínica per la Universitat de Barcelona, Màster en Teràpia Breu Estratègica atorgat pel Centro di Terapia Strategica d’Arezzo (Itàlia), Postgrau en Trastorns del Llenguatge Escrit: Dislèxia, per l’ISEP i Postgrau en Psico-oncologia per l’ISEP.

Exerceix la psicologia des de fa més de vint anys, ha col·laborat amb entitats com Institut Deixeus, Hospital de Terrassa, Hospital Clínic, Clínica del Dolor de Barcelona, Clínica Cyclops i MC Mutual, Hospital General de Catalunya, Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya, Federació d’Associacions  Cristianes de Pares d’Alumnes i Pares de Família, escoles, Associació Stop Accidentes, Neuroscience Technologies i premsa escrita i TV, entre d’altres.

Ha treballat en equips de reeducacions i tractament psicològic infantil i juvenil. Ha exercit de psicòloga clínica per adults en diferents entitats anteriorment esmentades. Ha format part d’equips multidisciplinaris de tractament clínic, realitzant publicacions i conferències. Ha impartit cursos i xerrades sobre diversos temes a escoles de pares, professionals de la sanitat, mestres, alumnes de postgrau, estudiants de psicologia en pràctiques, grups de policies i d’altres psicòlegs.

L’equilibri entre una formació de qualitat i una ampla experiència li ha aportat una visió de l’atenció psicològica en la que combina un exigent rigor professional i un extens coneixement de la naturalesa humana, amb una notable calidesa personal.

Col·laboradors

Logopèdia: Glòria Tiana: Logopeda i terapeuta miofuncional.

Reforç escolar i classes particulars: Zona estudio www.zonaestudio.com